Hostal Grau

Reservar Online!

Per què un canvi

He decidit donar un pas endavant per intentar fer el millor hotel de Barcelona , un lloc acollidor i respectuós amb el planeta(certificació leed ), que arribi al cor i ment de tot el món, amb un servei únic i un comfort immillorable on el que oferim són sensacions.

Després de gairebé 20 anys, Hostal Grau Barcelona començarà una nova etapa, plena d'il · lusions i positivisme, i tot pensat perquè el hoste que torni i el que encara ha de conèixer-nos, continuï sentint-se com a casa, com sempre ha estat i com sempre serà.

No deixarem a ningú indiferent ...

 

Monica Vallejo 

 

QUE ÉS LA CERTIFICACIÓ LEED?

LEED (LEADERSHIP in ENERGY in ENVIRONMENTAL DESIGN) és l'estàndard en construcció sostenible amb més prestigi a tot el món. Es basa en un sistema de puntuació que mesura el nivell de respecte mediambiental i de salut dels edificis i que ha estat desenvolupat pel US Green Building Council (USGBC). El certificat LEED s'estructura en 5 categories principals:

  1. EMPLAÇAMENT , que mesura l'impacte que té la selecció d'un emplaçament concret sobre el medi ambient local.
  2. GESTIÓ D'AIGUA , que inclou la integració de tecnologies i estratègies per reduir la quantitat d'aigua potable consumida a l'edifici.
  3. QUALITAT AMBIENTAL INTERIOR, que té en compte l'ús de llum natural, criteris de confort tèrmic, acústic, ventilació i altres aspectes que incideixen sobre la salut ambiental d'un espai.
  4. MATERIALS , que promou les pràctiques de reducció de rebuig de la construcció, de reciclatge domèstic així com l'ús de materials reciclats o ràpidament renovables per a la construcció.
  5. ENERGIA I ATMOSFERA , que mesura l'eficiència i comportament energètic de l'edifici i que promou la integració d'energies renovables.

Dins de cadascuna d'aquestes 5 categories hi ha crèdits o punts per al compliment d'objectius específics. LEED v3.0 , l'última actualització, inclou un màxim de 100 punts i, en funció dels punts aconseguits, permet assolir 4 nivells de certificació: Certificat, Plata, Or o Platí, la màxima categoria .

 

EMPLAÇAMENT / LLOC SOSTENIBLE

La categoria Llocs Sostenibles busca minimitzar l'impacte d'un edifici al ecosistemes, tant a nivell local com general. Per això controla, entre altres, les següents mesures:

 

 

Reservar Online!